Ines är Östhammars kommuns nya intranät

Målet med det nya intranätet är att vara den självklara platsen för intern kommunikation och för att bygga arbetsgivarvarumärke internt. Intranätet ska även effektivisera och förenkla arbetet för ALLA som jobbar på kommunen. 

Read More
Decerno
Nya Hjärtstartarregistret driftsatt

Decerno har nu driftsatt en ny version av Sveriges Hjärtstartarregister. Den viktigaste nyheten är att applikationen är helt mobilanpassad. Ett stort arbete har lagts ned på att göra ett både snyggt och lättanvänt användargränssnitt. Gränssnittet utformades i samarbete vårt systerföretag Mogul och implementerades av Decerno med den senaste webbtekniken.

Read More
Välkommen Emil Werner, vår nya tech-lead

Vi firar in 2018 med att välkomna Emil Werner till Uppsalakontoret. Emil har en kandidatexamen i systemvetenskap från Uppsala universitet och hans spetskompetens finns inom .NET och webbutveckling. Emil har även erfarenhet av app-utveckling och kommer bli en viktig tillgång i vårt tech team.

Read More
Decerno
Alumniträff

Decernos årliga aluminträff genomfördes traditionsenligt på gastropuben Man in the Moon inne på Tegnérgatan i Stockholm. Ett trettiotal Decernianer slöt upp och förgyllde kvällen, däribland Decernos tre grundare Janne, Dick och Wilhelm.
Tillsammans hade vi en mycket trevlig kväll tillsammans där många intressanta samtalsämnen och minnen avhandlades.

Read More